PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parti - Zan Lık


NisarAlaz
04 Haziran 2020, 13:44
Ülkemizde yıllardan beri bir geleniktir giden partizanlık düşüncesi veya partizanlık anlayışı siyasetçilerin bir numaralı gelir kaynağı oluyor.Bizim başımızdakiler deli değil biz onları deli yapıyoruz arkadaşlarım kimini yücelterek kimini büyüterek kimilerini de pof poflayarak onları deli psikopat ve dikdatör haline getiriyoruz.

Günümüz türkiyesinde partizanlık denen lanet akım sırf oy vermiş diye o partinin yanlışını,hırsızlığını,hatasını görmezden gelip şak şak yapmaktan başka bişey degildir.Bu denli kafalar yüzünden ülkemizin mevcut siyasi anlayışımız insanlara (sevmem ama kötünün iyisi) empoze etmektedir.

Şimdi gelelim insanların partizanlık yaparak ayrılmasına veyahut ayrıştırılmasına;

Bir kız veya bir erkek normal şartlarda birbirini sever ve evlenir fakat şimdiki düzen o kadar lanet ve bagnaz bir düzen ki o a partili kızım veya o b partili olum bunlar (cehape) chp zihniyeti bunlardan bir sap olmaz veya veya Bunlar Akepeli(akp) bunlar yobaz olur bunlar atatürk ü sevmez biz atatürkçüyüz onlar laikligi sevmez gibi gibi konuşmalar maalesef ki partizanlıgın sosyal ailevi ve özel hayatımıza nakış nakış dokunuşlarından bir kesittir.

Absent
04 Haziran 2020, 18:49
Ülkemizde takım tutar gibi parti tutan kişiler oldukça, siyasi partilerin yapılan kötü işleri bile şakşaklandıkça, sandık başında gereken cevap siyasi partilere verilmedikçe, vatandaş her şeye eyvallah ettikçe ne uzaaaar ne kısalırız..

KıRıK
04 Haziran 2020, 19:24
Biz şunu da yaşadık :D
Adam 4 liralık dürüm döner yerken diyor ki; ÇALIYORSA BENİM PARAMI ÇALIYOR :D
Hadi geçmiş olsun :)

Kaf Dağı
06 Haziran 2020, 08:11
Birlik
Dirlik

Olmadan biz bir olamayız a sı b si c si önemli değil TÜRK dedin mi bir kez daha düşünmem yabancı kesim bunu her konuda her safhada düşünmesi için bırakın o parti böyle ise doğru da olsa eleştririm ben ondan değilim abi az akıl var mantık var