Forumkolik.Net Sohbet Odaları Mobil Sohbet Odaları



fennomedia Sohbet Odaları Sohbet Odaları Sesli Sohbet Görüntülü

Sponsor Sunucu SohbetCok.NET

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : İyi Bir Baştan Çıkarıcının Zihin Yapısının 5 Noktası  
Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2024, 13:58   #1
Standart İyi Bir Baştan Çıkarıcının Zihin Yapısının 5 Noktası

İyi Bir Baştan Çıkarıcının Zihin Yapısının 5 Noktası

1. Kadınlar Benimle Tanışmak İstiyor
İyi bir baştan çıkarıcı olmak için en temelde pozitif bir varsayımla hareket etmeniz gerekiyor. Bu inanç ne kadar dogmatik olsa bile buna tamamen inanmanız gerekiyor. Çoğu erkek buna inanmıyor çünkü kendisini yeterli görmüyor. Bu ise özgüvende kırılmalara ve bir çeşit çekingence denemeye yol açıyor. Hemen pes etmeye hazır olan adamlar bu inanca sahip olmuyor. Oysa iyi bir baştan çıkarıcı kendisinin kadınlara bir hediye ve ödül olduğunu düşünür. Kadınların çekingen doğalarını anlar ve kendisi gibi bir erkekle tanışmak istediklerine dair bir düşünceye sahip olduklarını bilir. Bu açıdan kadınlarla tanışması ve olayları ilerletmesi çok basit olur. Yıllardır bu kafa yapısındayım ve istediğim kadınla tanışmak bir çocuk oyuncağı direkt tanışıyorum.

2. Kadınlar Cinselliği Erkeklerden Daha Fazla İstiyor
Kadın doğasını bilen bir playboy bu gerçeği bilir. Kadınlar cinselliğe erkeklerden daha fazla istekli ancak bunu toplum baskısından dolayı asla göstermiyorlar eğer siz gizli toplulukta bulunan bir erkek değilseniz. Kadınlar iyi bir baştan çıkarıcı tarafından baştan çıkarılmak ve bunun sorumluluğundan kaçmak istiyorlar. Bir erkeğin gelip onu baştan çıkarmasını ve bir şeylerin olmasını sağlamasını istiyorlar. Bunu bilen bir baştan çıkarıcı ise süreci kadın için çok daha kolay hale getiriyor. Kadınların cinselliğe istekli oluşunu bilen her adam iyi bir baştan çıkarıcı olacaktır.

3. Kadın Cinselliğini Kaybedenler Yargılar
İyi bir baştan çıkarıcı ahlakçı ve toplumsal normlara takıntılı kişi olamaz. Kaybedenler ahlakçı olur ve başkalarının hazlara erişmelerini engellerler. Genelde ahlakçı takılanlar hayatsız ve vasat tiplerdir. Bir baştan çıkarıcı ahlakçı değildir ve hayatın keyifleriyle zevklerine odaklanmış açık görüşlü birisidir. Eğer böyle değilsen içten içe yargılıyorsan kadınlar bunu hisseder ve sana karşı cinsel yönlerini açmazlar yanında rahat, açık sözlü ve samimi olmazlar. İkisi bir arada olmaz eğer ahlakçı takılacaksan o zaman annene söyleyeceksin sana bir kız bulacak ve evleneceksin ya da bu işleri sıfırdan öğrenip hayatın hazlarına sıradan erkeğin hayal edemeyeceği şeylere erişeceksin. Unutma cinsellik her zaman gizli yaşanır çoğu kişinin ruhu bile duymaz. Hangi tarafta olacağın sana bağlı çünkü kadınlar bu konuda rahat ve yargılayıcı olmayan erkeklerle takılmayı seviyor. Bunu çok bariz görebilirsin kadınlar ahlakçı adamlardan nefret eder.

4. Direnç Oyunun Eğlencesidir
İyi bir baştan çıkarıcı için baştan çıkarma süreci bir oyundur ve kimse kolay bir oyunu oynamak istemez çünkü sıkıcıdır. Bu açıdan kadının evetçi olması erkeğe haz vermez çünkü ortada bir mücadele yoksa zafer de yoktur. Bir sonucu değerli yapan sürecin eğlenceli, mücadeleci ve güzel geçmesidir. Bu açıdan kadının direnç göstermesi, erkeği zorlaması, oyalaması ve test etmesi doğaldır oyunun güzelliğidir. Amatörleri pes ettiren ve eleyen bu şey iyi bir baştan çıkarıcı için keyiflidir. Bunlar olmasa bu işin zevki olmaz. Kadın kendi oyununu iyi oynuyorsa bu baştan çıkarıcının hoşuna gider sonuçta ilişkiler tamamen iki kişilik bir oyun ve bu şekilde olması gerekiyor. Amatörler dirençten ve zorluktan nefret ederler ancak bu olaylara farklı bakış açısından kaynaklanır. Çoğu erkek tembel ve sonuca hemen gitmek istiyor ama bu gerçekçi değil. Direnç oyunun eğlencesidir ve keyif veren noktasıdır.




5. Kadınları Gerçekten Çok Sevmek
İyi bir baştan çıkarıcı kadınları çok sever ve gerçekten çok sever. Bu beta vasat erkeklerde olduğu bir tapınma ve hayranlık değildir. Bu kadınları yüceltme ve onları üstün görme hiç değildir. Bu sadece kadınları sevmektir, gerçekten koşulsuz şekilde yargılayıcı olmadan kabullenerek sevmektir. Çoğu erkek kadınları gerçek anlamda sevmiyor özellikle kaybedenler kadınlardan nefret ediyor ahlakçı kesiliyorlar. Bu açıdan kadınları baştan çıkarmak için onları çok sevmen gerekiyor bir baştan çıkarıcının sevgisi budur. Kadınları sevmezsen hatta onlara karşı negatif duygular ve motivasyonlarla hareket edersen başarısız olursun. Kadınlar yıkık ve öfkeli adamlarla yatmazlar. Onları seven, anlayan, eğlenceli ve yargılamayan bir adama tüm hediyelerini verecekler. Bu zihniyette olmak önemli çünkü kadınlarla geçirdiğin zamanı sevmen gerekiyor. Tüm ilişkide sürecin sadece %5 kadarı cinsel ilişkiyle geçiyor. Çoğu zaman kadınlarla ya bir şeyler içiyorsun, ya mesajlaşıyorsun veya telefonda konuşuyorsun, ya geziyorsun ya da bir şeyler yapıyorsun. Çoğu zaman sevişmekle geçmiyor zaten böyle olsa bıkarsın aktif cinsel hayatı olan bir adam cinselliğe zaten tok oluyor genelde bunu çavuş tokatlamaktan beyni bulanmışlar hayal ediyor ama öyle bir şey yok. Kadınları sevmen lazım ki buluşmadan, sohbetten, flörtten ve süreçten keyif al. Sevmeyen adam için tüm bu süreç dayanılmaz ve katlanılmaz olacaktır o yüzden de pes edecekler çünkü zorluk onlara büyük acı verecek. Onlar haz isterken acı elde ettikçe pes edecekler. Kadınları gerçekten sevmek önemli reddedilmeyi bile sevmen buna gülebilecek olgunlukta olman gerekiyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]






Dostu da Severim Düşmanı da...
Çünkü Dost Gücümü, Düşman ise Ödevimi Gösterir…!
NoName isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
baştan, bir, Çıkarıcının, noktası, yapısının, İyi, zihin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İnfo@forumkolik.net

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:29.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Çekici Yalın Üretim kök hücreli saç ekimi Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat iptv forum