Forumkolik.Net Sohbet Odaları Mobil Sohbet Odaları



fennomedia Sohbet Odaları Sohbet Odaları Sesli Sohbet Görüntülü

Sponsor Sunucu SohbetCok.NET

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : İlk buluşmada etkilemek için altı yolİlk buluşmada etkilemek için altı yol  
Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2022, 17:53   #1
Standart İlk buluşmada etkilemek için altı yolİlk buluşmada etkilemek için altı yol

İlk buluşmada etkilemek için altı yolİlk buluşmada etkilemek için altı yol

Sadaka göre araştırma OnePlusOne, 2040 yılına kadar, çiftlerin neredeyse yüzde 70'inin toplantılarını çevrimiçi iletişime bağlayacağını gösteriyor. Bugün, bir tanışma web sitesinde başlayan 5 ilişkide 1 ile çevrimiçi tanışma kesinlikle daha sosyal olarak kabul edilebilir. Artık insanların kullanabileceği pek çok tanışma siteleri var. Herkes için bir şeyler var (OK Cupid, Match, Tinder vs.).

Çevrimiçi biriyle tanışmak ilk adım, bir sonraki adım biriyle ilk buluşmaya gitmek. İlk buluşmaya gitmek bazen çok önemlidir, bu yüzden ilk buluşmada etkileyebileceğiniz altı yoldan oluşan bir liste hazırladık:

1. Göz temasını koruyun
Göz teması, ilgilendiğiniz birisini gösterir (belki de rol yapıyor). Yine de denize girmeyin, bakmak istemezsiniz, bakmak bir insanı korkutabilir veya süründürebilir, böylece doğru dengeyi bulmanız gerekir - fazla düşünmeyin.

2. İyi vücut dilini koruyun
Beden dilinizin mükemmel olması gerektiğini söylemiyoruz, sadece temel noktalara bağlı kaldığınızdan emin olun. Öncelikle rahatlayın ve rahatlayın, omuzlarınızı sakinleştirin ve gerilmeyin, gülün ve gülümseyin. En önemli şeyi hatırladın mı? Sadece kendin ol. Biz zaten vücut dilin var makaleye göz atın burada .

3. Parçayı bak
Tamam, daha önce hiç görüşmediniz mi? Giyin ve biraz etkilen, ilk ifadelerin sayılmasıyla ilgili bir cümle duydun mu? Bölüme bakmaktan zevk alın, yalnızca tarihiniz çaba harcadığınızı düşünmekle kalmayacak, aynı zamanda güveninizi de arttıracak, bu tarihte devam edecek kadar panik yapmanıza gerek kalmayacak. Tıraş sonrası tıraş / parfüm de koymak isteyebilirsiniz - güzel bir koku.

4. Telefonunuzu yoksayın
Telefonunuzu kontrol etmeyecek kadar randevunuzdan zevk almalı, yalnızca sessiz aç veya kapat, bir telefon görüşmesi ve metin her zaman bekleyebilir, ah ve yemeğinizin ne kadar iyi / kötü olduğu fotoğraflarını çekmeyin. Bu kişi olma. Randevunun tadını çıkarmıyor musun? Telefonunuzu hala dışarı çıkarmayın, birkaç saat bekleyin, arkadaşlarınızı her zaman çalabilir ve ne kadar kötü gittiğini söyleyebilirsiniz.

5. Onları güldürün
Birbirinizi güldürmek gerginliği biraz azaltıyor, sadece bazı astarlarınızla dikkatlice yürüdüğünüzden emin olun, gerçekten en iyi şakalarınızla tam buhar ilerlemek istemezsiniz, ancak daha sonra gülecek bir şeyiniz olmaz, güzel.

6. Tarihinizi tamamlayın
Bu, hatırlaman gereken en önemli şeylerden biri, her zaman randevunu övgü. Ne kadar iyi göründüklerini, gülüşlerini, gözlerini, gülüşlerini; ama bu konuda orjinal olmaya çalışın ve onu kastettiğinizden emin olun, istediğiniz son şey sadece bunun için iltifat etmek.

Online randevuda biriyle tanıştınız ve onlarla ilk randevuda bulundunuz mu? Hikayelerini yorumlarda paylaş! Diğer tüm ilişki soruları ve cevapları için ilişkiler forumuna gidin



Avjin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
altı, ask iliski, buluşmada, etkilemek, için, İlk, yol, yolİlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İnfo@forumkolik.net

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:25.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Çekici Yalın Üretim kök hücreli saç ekimi Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat iptv forum