Forumkolik.Net Sohbet Odaları Mobil Sohbet Odaları



fennomedia Sohbet Odaları Sohbet Odaları Sesli Sohbet Görüntülü

Sponsor Sunucu SohbetCok.NET

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : Sağlık durumu kötüye gidiyor: Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi  
Seçenekler Stil
Alt 26 Nisan 2024, 18:19   #1
YENİ Sağlık durumu kötüye gidiyor: Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi

Sağlık durumu kötüye gidiyor: Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi

Kanser tedavisi gördüğü açıklana İngiltere Kralı Charles'ın sağlık durumu kötüleştiği için saray yetkilileri, cenaze planlarını düzenli olarak güncellemeye başladı. Kral Charles'ın yardımcıları "Operasyon Menai Köprüsü" adını verdikleri cenaze planlarını düzenli olarak gözden geçiriyor.


Şubat ayında prostat büyümesi için ameliyat olan Charles'ın operasyondan birkaç gün sonra kanser teşhisi aldığı açıklanmıştı.O zamandan beri sık sık sağlıklı olduğunu, görevinin başında olduğunu göstermek için fotoğraf veren, kraliyet görevleri için çalışmayı sürdüren Charles'la ilgili ortaya atılan iddialar kralın sanıldığından kötü durumda olduğunu söylüyor. Buckingham Sarayı yetkilileri, Kraliçe Elizabeth'in defnedilmesinin hemen ardından başladıkları cenaze planlarını düzenli olarak güncellemeye başladı.

BUCKİNGHAM SARAYI SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Kraliyet ailesinin yakın bir dostu olduğunu belirten kaynak, "Her şeyi deniyorlar, herkes iyimser olmaya çalışsa da durumu gerçekten açıkladıklarından da kötü" dedi. Ancak saray, Kral'ın tıbbi süreci hakkında sessiz kalmayı sürdürüyor.

"OPERASYON MENAİ KÖPRÜSÜ"

Perde arkasında, Kral Charles'ın yardımcıları "Operasyon Menai Köprüsü" adını verdikleri cenaze planlarını düzenli olarak gözden geçiriyor. Eski bir personel, "Planlar güncelleniyor, Kral'ın kanser teşhisi aldığı düşünüldüğünde bu beklenen bir durum. Ancak planların dolaşıma girmesi kesinlikle dikkatleri yoğunlaştırdı" dedi.

AMAÇ CENAZENİN SORUNSUZ GEÇMESİNİ SAĞLAMAK

Cenaze planı, Kraliçe Elizabeth'in cenazesini bir rehber olarak kullanarak Charles'ın cenazesinin daha sorunsuz gerçekleşmesini sağlamak amacıyla hazırlandı. Askeri yetkililer, güncellemelerin standart prosedür olduğunu ve bunun üzerine bir şeyler okumanın yanlış olacağını belirtti.
Kraliyet ailesinin her üyesinin, köprü isimleriyle kodla kategorilendirilmiş güncel cenaze planları bulunuyor. Kral Charles için bu plan "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırılıyor.

"KİMSE HAZIRLIKSIZ YAKALANMAK İSTEMİYOR"

Kraliyet cenazelerini planlayan bir üst düzey yetkili, "Menai Köprüsü'nün her yönüne bakılıyor. Kraliçenin cenazesi çok düzenli işledi ve yüksek bir standart belirledi. Bu, ciddiye alınan bir iş ve kimse hazırlıksız yakalanmak istemiyor" dedi.
Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya





RANCH SAUCE isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
cenaze, charlesın, durumu, gidiyor, güncellendi, kral, kötüye, planları, sağlık


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İnfo@forumkolik.net

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:31.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Çekici Yalın Üretim kök hücreli saç ekimi Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat iptv forum