Forumkolik.Net Sohbet Odaları Mobil Sohbet Odaları



fennomedia Sohbet Odaları Sohbet Odaları Sesli Sohbet Görüntülü

Sponsor Sunucu SohbetCok.NET

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : İmamoğlu: İstanbul'da susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene  
Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2023, 18:33   #1
Standart İmamoğlu: İstanbul'da susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene

İmamoğlu: İstanbul'da susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Şu anda mevsimler olarak yağış zamanı geliyor, onu bekliyoruz. Şu anda tabii ki suyla ilgili bir alarm var doğa olarak var. Ama İstanbul'da susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene" diye konuştu. Su seviyesinin yüzde 4'e düştüğü Büyükçekmece Barajı'nda bakteri oluşabileceği iddialarına da yanıt veren İmamoğlu, "Böyle bir riskin olduğu yerden su pompalamamız zaten mümkün değil" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, barajlardaki suların azalması ve yüzde 4'e düşen Büyükçekmece Barajında bakteri oluşabileceği iddialarına, "Böyle bir riskin olduğu yerden su pompalamamız zaten mümkün değil" cevabını verdi. İstanbul'da bu sene su sıkıntısı yaşanıp yaşanmayacağına yönelik soruya da yanıt veren İmamoğlu, "Susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene" ifadelerini kullandı.


İMAMOĞLU'NDAN BAKTERİ VE HASTALIK İDDİALARINA YANIT

Büyükçekmece'de çiftçilere tohum dağıtım töreninde basın mensuplarının sorunlarını cevaplayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Barajı'nda yüzde 4 oranında kalan suyun bakteri ve hastalık yayabileceği iddialarına cevap verdi.
"NE YAZIK Kİ BÖYLE BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ"

Başkan İmamoğlu, "Bu konuda her gün tedbirleri alıyoruz. Bizim İSKİ, dünyanın en deneyimli kurumu. Böyle bir riskin olduğu yerden zaten su pompalamamız mümkün değil. Büyükçekmece bu denli kurumayı daha önce yaşamış bir göl. Yakın zamanlarda yaşadı. Ne yazık ki böyle bir süreç yaşıyoruz. Aylardır İstanbul yağmur görmedi. Temennimiz yağışların artık İstanbul'a bir an önce ve yakın bölgeye gelmesi.


"SUSUZLUK GİBİ BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYA DEĞİLİZ BU SENE"

Bizim bugün söyleyeceğimiz şey, suyun verilmesi hususunda kadim İSKİ kurumuna kimsenin güven sorunu yaşamaması. Ama her bireyin mutlaka suda tasarrufa dikkat etmesi, herkesin bir damla suyun bile çok önemli olduğunu bilmesini istiyoruz. Şu anda mevsimler olarak yağış zamanı geliyor, onu bekliyoruz. Şu anda tabii ki suyla ilgili bir alarm var doğa olarak var. Ama susuzluk diye bir durum ile karşı karşıya değiliz bu sene" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika





RANCH SAUCE isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
bir, değiliz, diye, durum, ile, karşı, karşıya, sene, susuzluk, İmamoğlu, İstanbulda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İnfo@forumkolik.net

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:13.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Çekici Yalın Üretim kök hücreli saç ekimi Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat iptv forum