Forumkolik.Net Sohbet Odaları Mobil Sohbet Odaları



fennomedia Sohbet Odaları Sohbet Odaları Sesli Sohbet Görüntülü

Sponsor Sunucu SohbetCok.NET

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : Kabe'yi tavaf etti namazı kılıp öldü! Yaşlı adamın son duası kabul olmuş  
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 13:30   #1
Standart Kabe'yi tavaf etti namazı kılıp öldü! Yaşlı adamın son duası kabul olmuş

Kabe'yi tavaf etti namazı kılıp öldü! Yaşlı adamın son duası kabul olmuş

80 yaşındaki Mevlüt Bekar, pandemi dönemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı Umre ziyaretinde ani bir şekilde öldü. Hiçbir hastalığı olmayan yaşlı adam, Kabe'yi tavaf edip öğle namazı kıldıktan sonra vefat etti. Öleceği adeta içine doğan yaşlı adamın "peygamber efendimize komşu olmak için" dua ettiği bunu da rehberlik eden kişiye söylediği ortaya çıktı.
Abone ol
Eskişehir’in Çifteler ilçesi Yıldızören Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki Mevlüt Bekar, uzun yıllardır hayalini kurduğu umre ziyaretini gerçekleştirmek için kızıyla birlikte 15 Aralık’ta Eskişehir’den kalkan uçakla kutsal topraklara gitti.

Daha önce de gitmeye niyetlendiği fakat pandemide kapanan umre ziyaretlerinden dolayı gidemediği öğrenilen Mevlüt Bekar, 27 Aralık günü vazifesini yerine getirdikten sonra kaldığı otelde hayatını kaybetti.

Herhangi bir sağlık problemi olmadığı öğrenilen Bekar’ın ani ölümü ailesini ve yakınlarını şok etti.

"Eğer burada ölürsem..."
Öte yandan, 80 yaşındaki Mevlüt Bekar’ın, kendilerine rehberlik eden hocaya "Hocam ben burada kalsam olmaz mı" dediği öğrenildi. Konuşmasının devamında yaşlı adamın “Eğer burada ölürsem, beni göndermeyin. Peygamber efendimize komşu olmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Yaşlı adamın adeta son duası kabul olmuş. Dün binlerce Müslüman tarafından Kabe'de cenaze namazı kılınan yaşlı adam, peygamber efendimizin kabrinin bulunduğu Medine kentinde defnedilmişti.

"Sanki oradan çağrılmış gibi"
Babasının bir anda karar vererek işlemlerinin hızlı şekilde hallolduğunu, “Sanki oradan çağrılışmış gibi” diyerek anlatan Soner Bekar, üzüntüyü ve sevinci bir arada yaşadığını söyledi.

Babasının dileğinin yerine geldiğini ve Yıldızören Mahallesi’nde de gıyabi cenaze namazı kılarak yakınlarından helallik aldıklarını belirten Bekar, şu ifadeleri kullandı:

Babam 15 Aralık'ta niyetlendi umre için. Sanki oradan çağrılışmış gibi ihrama Eskişehir’de girerek gitti. Orada bütün görevlerini yerine getirmiş. Oradaki görevli hocamıza hislerini belirtmiş, ‘Hocam ben burada kalsam olmaz mı?’ demiş. Hocamızda, ‘Neden olmasın siz içten isterseniz, dua ederseniz’ diye. Dün öğlen saatlerinde, tavaflarını yapıp öğle namazlarını kıldıktan sonra otele gelmişler. Orada hiçbir sağlık sıkıntısı yokken vefat etmiş. ‘Eğer burada ölürsem, beni göndermeyin. Peygamber efendimize komşu olmak istiyorum’ diye hocamıza isteğini belirtmiş. İlginç bir duygu gerçekten, üzüntü ve sevinç bir arada oluyor. Sabah cenaze namazı kılınıp oraya defnedildi. Çiftler İlçesi’ne bağlı Yıldızören köyümüzde yerinde de helallik almak için gıyabi cenaze namazı kıldık. İnşallah bizlere de nasip eder Allah. Çok güzel bir ölüm, çok güzel bir yere gidiyor."





Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
NoGame isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Alt 29 Aralık 2022, 14:13   #2
Standart Cevap: Kabe'yi tavaf etti namazı kılıp öldü! Yaşlı adamın son duası kabul olmuş

Ziyaretçilere içerik gizlenmiştir.

İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.
Giriş Yap Kayıt Ol




F-B
Akasya isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
adamın, duası, etti, kabeyi, kabul, kılıp, namazı, olmuş, son, tavaf, yaşlı, öldü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İnfo@forumkolik.net

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:15.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Çekici Yalın Üretim kök hücreli saç ekimi Evden eve nakliyat Evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat iptv forum